Personer i mødelokale

Et attraktivt tilbud til din APS virksomhed

Styrk din APS-virksomheds økonomi med skræddersyede revisortjenester. Uanset om du har brug for omfattende bogføring eller specifik revisorassistance, kan vi skabe en løsning, der matcher dine behov. Vores erfarne revisorer er eksperter i at håndtere regnskabsmæssige udfordringer, skatteforpligtelser og økonomisk rådgivning. Få et attraktivt tilbud i dag og lad os være din pålidelige partner i at sikre din virksomheds økonomiske trivsel.

Book et møde
  • ApS uden bogføring

    Denne pakke er perfekt til dig, som har brug for hjælp med det basale. Dette indebærer, udarbejdelse af årsregnskab, indberetning af årsregnskab til Erhvervsstyrelsen, udarbejdelse af skatteregnskab, indberetning af selvangivelse til SKAT og udbytteangivelse.

    Lille pakke, fra 4.000,-

  • ApS med bogføring

    Denne pakke er perfekt til dig, som har brug for lidt mere. Udover den lille pakke inkluderer denne: bankafstemning, moms/lønsumopgørelse, moms/lønsumindberetning og løbende besvarelse af mindre spørgsmål.


    Stor pakke, fra 8.000,-

Responsive Two Column Layout

Hvorfor vælge SKATTESPECIALISTEN?

Billede

En dygtig revisor kan bidrage med vækst

Tænk på en revisor som en investering i din virksomheds fremtid. Du kan nemlig øge din virksomheds præstation markant i det lange løb med en dygtig revisor i dit bagland.
Billede

En dygtig revisor kan se det du ikke selv kan se

en revisor kan bistå virksomhedsejere med langt flere opgaver end blot revision af årsregnskabet og en krusedulle på den lovpligtige revisorpåtegning.
Billede

En dygtig revisor er din mest værdifulde sparringsparter

Sparring med din revisor kan være en meget lukrativ investering for din virksomhed, da din revisor har samme interesse som dig: en bedre bundlinje.
Billede

En dygtig revisor med mange års erfaring

SKATTESPECIALISTEN er grundlagt af RIKKE LIEBETRAU - virksomheden åbnede for opgaver i 2009 og har siden hjulpet mere end +500 kundeemner.

Book et gratis og uforpligtende møde