SKATTESPECIALISTEN

SKATTESPECIALISTEN er en professionel revisorforretning, som hjælper private og virksomheder med økonomiske og skatteretlige problemstillinger. Opgaver som eksempelvis regnskab, budgettering,
rådgivning og skattesager.

SKATTESPECIALISTEN er grundlagt af RIKKE LIEBETRAU – virksomheden åbnede for opgaver i 2009 og har
siden hjulpet mere end +500 kundeemner.


Forretningen er beliggende i Aarhus, men hjælper kunder i hele landet.

Book et møde
CSS Tab

Læs om vores medarbejdere

RIKKE LIEBETRAU

Erfaring
Rikke har en lang og bred erfaring indenfor rådgivning, udarbejdelse af regnskaber samt håndtering af skattesager. Hun har taget en revisoruddannelse på Aarhus universitet. Senere har hun taget Master i Skatteret, enkeltfag ved universitet i København og har siden gennemført adskillige kursus indenfor skat og regnskab. Hun har tidligere arbejdet som revisor i revisionsselskabet, 4Audit og har ført skattesager for Skatterevisorerne.

En stærk relation
Rikke har undervist unge iværksættere, og har været ekstern underviser på Aarhus Købmandsskole. Mere end 20 års erfaring i branchen gør hende til en stærk rådgiver og samarbejdspartner. Rikke elsker samvær med familien, modeverdenen, og elsker rejseoplevelser. Rikke gør en stor ære i, at have en stærk og personlig relation til alle sine kunder. Hun forstår at tilpasse sig kundens behov og leverer altid den ydelse som kunden efterspørger. Hun er meget opmærksom på, at inden kunder er ens.
Kontaktoplysninger

Tlf.: +45 40 14 18 40
Mail: rikke@skattespecialisten.com

Stampesvej 8260 Viby J
Kontortid:
Mandag - torsdag: kl. 09:00 - 17:00
Fredag: kl. 09:00 - 15:00

Sebastian Holm Grünberg

Erfaring
Sebastian er en smilende, 22-årig fra Randers, der er flyttet til Odder i sabbatåret, i starten af 2022, hvor han bor i rækkehus med kæresten. I fritiden holder han af at være sammen med familie samt at løbe.

En stærk relation
Sebastian står primært for design og udvikling af hjemmesiden. Han studerer Multimediedesign, og er færdig til sommer.

Malou

Bogholder
Malou arbejder som virksomhedens bogholder og varetager dels den interne bogføring samt laver bogføringsopgaver for mindre virksomheder.

Administrative opgaver
Herudover arbejder Malou som virksomhedens blæksprutte, herunder varetagelse af de administrative opgaver.

Skal skattespecialisten også hjælpe dig?

Få dig en personlig rådgivningssession med vores eksperter inden for økonomi og skat. Spar tid, undgå usikkerheder og få skræddersyet rådgivning, der passer til dine specifikke behov. Lad os være din partner i at optimere din økonomiske fremtid - book dit møde nu og tag det første skridt mod finansiel succes!

Book et møde
Billede banner