Figur, der sidder på mønter - vi har masser erfaring med skat

SKATTESPECIALISTEN

SKATTESPECIALISTEN er en professionel revisorforretning, som hjælper private og virksomheder med økonomiske og skatteretlige problemstillinger. Opgaver som eksempelvis regnskab, budgettering, rådgivning og skattesager.

SKATTESPECIALISTEN er grundlagt af RIKKE LIEBETRAU – virksomheden åbnede for opgaver i 2009 og har siden hjulpet mere end +500 kundeemner.


Forretningen er beliggende i Aarhus, men hjælper kunder i hele landet.

Book et møde
CSS Tab

Læs om vores medarbejdere

RIKKE LIEBETRAU

Erfaring
Rikke har en lang og bred erfaring indenfor rådgivning, udarbejdelse af regnskaber samt håndtering af skattesager. Hun har taget en revisoruddannelse på Aarhus universitet. Senere har hun taget Master i Skatteret, enkeltfag ved universitet i København og har siden gennemført adskillige kursus indenfor skat og regnskab.

En stærk relation
Rikke har undervist unge iværksættere, og har været ekstern underviser på Aarhus Købmandsskole. Mere end 20 års erfaring i branchen gør hende til en stærk rådgiver og samarbejdspartner. Rikke elsker samvær med familien, modeverdenen, og elsker rejseoplevelser. Rikke gør en stor ære i, at have en stærk og personlig relation til alle sine kunder. Hun forstår at tilpasse sig kundens behov og leverer altid den ydelse som kunden efterspørger. Hun er meget opmærksom på, at ingen kunder er ens.
Kontaktoplysninger

Tlf.: +45 40 14 18 40
Mail: rikke@skattespecialisten.com

Stampesvej 8260 Viby J
Kontortid:
Mandag - torsdag: kl. 09:00 - 17:00
Fredag: kl. 09:00 - 15:00

Sebastian Holm Grünberg

Erfaring
Sebastian er en smilende 23-årig fra Randers, der er flyttet til Odder i sabbatåret, i starten af 2022, hvor han bor i rækkehus med kæresten. I fritiden holder han af at være sammen med familie samt at løbe.

En stærk relation
Sebastian står primært for design og udvikling af hjemmesiden. Han har studeret Multimediedesign, og har dermed god erfaring med området.

Nicolai Neesgaard

Om Nicolai
Nicolai er 25 år gammel og studerer Service og Oplevelsesøkonomi på 4. semester på Erhvervsakademiet Aarhus. Efter sommeren planlægger han at supplere med en professionsbachelor i International handel og Markedsføring. Han kommer oprindeligt fra Sønderborg i Sønderjylland, inden han flyttede til Aarhus for at studere. I hans fritid holder han af at være aktiv, med diverse sportsgrene, og være sammen med vennerne eller kæresten.

Erfaring og arbejdsopgaver
Nicolai har en bred erfaring som blandt andet, detailhandelselev hos Sportmaster, værnepligt hos Gardehusarregimentet og digital performance intern hos iProspect. Nicolai arbejder primært med Kontrolforanstaltninger i forbindelse med hvidvask og terrorfinansiering, bogholderiopgaver samt lettere regnskabsopgaver.

Malou

Bogholder
Malou arbejder som virksomhedens bogholder og varetager dels den interne bogføring samt laver bogføringsopgaver for mindre virksomheder.

Administrative opgaver
Herudover arbejder Malou som virksomhedens blæksprutte, herunder varetagelse af de administrative opgaver.

To hænder, der holder fast i hinanden - du kan stole på os

Troværdighed tæller...!

Hos Skattespecialisten er vi erfarne, lokale revisorer, der ser det som vores opgave at udvikle din forretning. Hverdagen bliver nemmere og mere rentabel; så det at drive virksomhed bliver anstrengelserne værd.

Vi sørger for, at der er styr på tingene. At du hele tiden er på højde med nye, lovmæssige krav, og at der eksisterer de nødvendige rammer for sund vækst i din virksomhed.

Vores kerneydelser er erhvervsservice, regnskab, skat samt rådgivning og vores speciale er små og mellemstore virksomheder eller private.

Skal skattespecialisten også hjælpe dig?

Få dig en personlig rådgivningssession med vores eksperter inden for økonomi og skat. Spar tid, undgå usikkerheder og få skræddersyet rådgivning, der passer til dine specifikke behov. Lad os være din partner i at optimere din økonomiske fremtid - book dit møde nu og tag det første skridt mod finansiel succes!

Book et møde