Gammeldags ur - vi er billige i timen, men leverer stadig kvalitet

Vores timepriser

Vores timepriser hos SKATTESPECIALISTEN er konkurrencedygtige og tilpasset vores klienters behov. Vi forstår vigtigheden af gennemsigtighed og værdiskabelse, derfor sikrer vi, at vores priser afspejler den høje kvalitet og ekspertise, vi leverer. Kontakt os i dag for at få en skræddersyet løsning, der passer til dine skattebehov.

Book et møde
 • Bogføring 500 pr. time

  Vi kan tilbyde at overtage hele eller dele af virksomhedens økonomiske administration. Det kan omfatte følgende:

  Bogholderi, lønadministration, budgettering, likviditetsstyring, moms, samt øvrige indberetninger til SKAT.

 • Revisor 1.000 pr time

  Som virksomhedsejer er det vigtigt at have regnskaberne i orden, at love og regler overholdes og deadlines imødekommes. Når du vælger SKATTESPECIALISTEN sikrer vi, at alle krav overholdes.

 • Skattesager fra 1.200 pr time

  Vi hjælper med rådgivning til skatteretlige udfordringer - målrettet små og mellemstore virksomheder - inden for mange områder.

Responsive Two Column Layout

Hvorfor vælge SKATTESPECIALISTEN?

Billede

En dygtig revisor kan bidrage med vækst

Tænk på en revisor som en investering i din virksomheds fremtid. Du kan nemlig øge din virksomheds præstation markant i det lange løb med en dygtig revisor i dit bagland.
Billede

En dygtig revisor kan se det du ikke selv kan se

En revisor kan bistå virksomhedsejere med langt flere opgaver end blot revision af årsregnskabet og en krusedulle på den lovpligtige revisorpåtegning.
Billede

En dygtig revisor er din mest værdifulde sparringsparter

Sparring med din revisor kan være en meget lukrativ investering for din virksomhed, da din revisor har samme interesse som dig: en bedre bundlinje.
Billede

En dygtig revisor med mange års erfaring

SKATTESPECIALISTEN er grundlagt af RIKKE LIEBETRAU - virksomheden åbnede for opgaver i 2009 og har siden hjulpet mere end +500 kundeemner.