Personer, der sidder med en bærbar - vi hjælper og rådgiver dig

Rådgivning i opstart af virksomhed

Hos os får du både en revisor der er specialiseret  i etablering af virksomhed og en rådgiver, der kan overskue konsekvenserne af de første og væsentlige valg, du skal træffe som "nystarter".

Først og fremmest er det vigtigt at finde den optimale virksomhedsopbygning og afklare ejerforhold. Det kan nemlig blive meget vanskeligt at ændre på et senere tidspunkt.

Book et møde

Særlige krav til regnskabsaflæggelse

En del brancher har særlige momsregler, og er underlagt krav om særlige indberetninger og visse virksomhedstyper skal ifølge loven leve op til specielle krav om regnskabsaflæggelse.

Sådanne specielle regler er afgørende for den daglige virksomhedsdrift, og det er derfor væsentligt at have procedurerne på plads allerede inden opstart af din virksomhed.

Book et møde
Liggende glas med mønter - vi hjælper i opstarten med din virksomhed

Økonomi ved opstart af virksomhed

Rent økonomisk kan der også være en række argumenter for at have revisoren med allerede fra første færd.

Der skal skabes overblik over indtjening, finansiering, konsekvenser for privatøkonomien, alt skulle jo gerne ”løbe” rundt.

Der skal beregnes skat for virksomheden og evt. skal ægtefælles indkomst og forskudsregistrering justeres.

Dermed kan du i virksomheden få et præcist overblik over din egen økonomi, og dermed kan eksempelvis rentebærende skattegæld og gebyrer på for sent indberettet moms og skat undgås.

Tag din revisor med på råd. Vidste du, at vi tilbyder 1 times gratis rådgivning? 

Book et møde