Har du budget til bæredygtighed?

Er din virksomheds budget klar til at omfavne bæredygtighedens udfordringer og muligheder? En revisor kan være din uvurderlige partner i at opnå både bæredygtighedsmål og økonomisk vækst. Gennem effektiv rådgivning og ekspertise kan en revisor hjælpe dig under rejsen.

SKATTESPECIALISTEN vurderer ikke årsrapporter med hensyn til bæredygtighed, men vi identificerer skjulte omkostninger og optimerer ressourceforbruget, hvilket frigiver midler til bæredygtige investeringer.

Aftryk på klima, miljø og sociale forhold

”Revisorerne spiller en afgørende rolle i at sikre, at bæredygtighedsrapportering afspejler virkeligheden. Og når I gør det, så hjælper I virksomheder, der leverer bæredygtighedsoplysninger med at blive mere bæredygtige”.

Mairead McGuinness, EU-kommissær

Du skal bruge en uafhængig revisor

Fra dette år af bliver det pålagt de største virksomheder herhjemme at inkludere oplysninger om deres påvirkning af klima, miljø og samfund i deres årlige rapporter. Dette krav stammer fra et EU-direktiv (CSRD), som pålægger virksomheder i EU at indarbejde bæredygtighedsrapportering i deres årsrapporter.

Mindre virksomheder kan også blive påvirket, hvis de har store kunder, som er pålagt. Dette kan også gælde for samarbejdspartnere og leverandører.

Direktivet kræver også, at uafhængige revisorer skal verificere oplysningerne i årsrapporten og afgive en erklæring med begrænset sikkerhed. Dette sikrer, at brugerne af regnskaberne kan have tillid til informationerne og forhindrer virksomheder i at anvende greenwashing.

 • Skattemæssige incitamenter

  Revisorer kan rådgive virksomheder om skatteincitamenter og -fordele relateret til bæredygtige investeringer og initiativer. Dette kan omfatte fradrag for energieffektivitet, miljøvenlige transportmidler eller investeringer i vedvarende energi.

 • Bæredygtighedsrapportering

  Revisorer kan bistå virksomheder med at udarbejde og verificere bæredygtighedsrapporter. Disse rapporter kan indeholde oplysninger om virksomhedens miljømæssige og sociale resultater samt oplysninger om bæredygtighedsinitiativer.

 • Overholdelse af lovgivning

  Revisorer kan sikre, at virksomheder overholder lovgivningen på bæredygtighedsområdet, herunder rapporteringskrav og eventuelle skattemæssige forpligtelser relateret til miljø- og klimaforanstaltninger.

 • Risikostyring

  Revisorer kan hjælpe virksomheder med at identificere og håndtere risici, der er forbundet med manglende overholdelse af bæredygtighedsstandarder eller utilsigtede konsekvenser af bæredygtighedsinitiativer.

 • Benchmarking og sammenligning

  Revisorer kan hjælpe virksomheder med at sammenligne deres bæredygtighedspræstationer med branchestandarder og konkurrenters praksis, hvilket kan give indsigt i områder, hvor der er plads til forbedring.

Vi kan hjælpe dig

Vi kan være en katalysator for vækst, og har øje for det, du måske overser selv. Vi er din mest værdifulde sparringspartner.

SKATTESPECIALISTEN vurderer ikke årsrapporter med hensyn til bæredygtighed, men vi identificerer skjulte omkostninger og optimerer ressourceforbruget, hvilket frigiver midler til bæredygtige investeringer.

Document

Kan du få tilskud til grøn og bæredygtig omstilling?

Udforsk de seneste muligheder for tilskud til grønne og bæredygtige projekter, herunder SMV:Grøn tilskudspuljer, og kickstart din virksomheds bæredygtige omstilling i dag!

Gå til virksomhedsguiden
Responsive Two Column Layout

Hvorfor vælge SKATTESPECIALISTEN?

Billede

En dygtig revisor kan bidrage med vækst

Tænk på en revisor som en investering i din virksomheds fremtid. Du kan nemlig øge din virksomheds præstation markant i det lange løb med en dygtig revisor i dit bagland.
Billede

En dygtig revisor kan se det du ikke selv kan se

En revisor kan bistå virksomhedsejere med langt flere opgaver end blot revision af årsregnskabet og en krusedulle på den lovpligtige revisorpåtegning.
Billede

En dygtig revisor er din mest værdifulde sparringsparter

Sparring med din revisor kan være en meget lukrativ investering for din virksomhed, da din revisor har samme interesse som dig: en bedre bundlinje.
Billede

En dygtig revisor med mange års erfaring

SKATTESPECIALISTEN er grundlagt af RIKKE LIEBETRAU - virksomheden åbnede for opgaver i 2009 og har siden hjulpet mere end +500 kundeemner.