Årsregnskab

Få hjælp til regnskab af Skattespecialisten, og frigiv mere tid og overskud til det, jeres virksomhed er god til...!

Som lille eller mellemstor virksomhed kan det være en stor opgave at håndtere et regnskab. Det kræver tid samt overblik over virksomhedens økonomi, og der er mange faldgruber, man kan risikere at falde i. Hvis I synes regnskaber er komplicerede, eller I ikke har tiden til at tage jer af det, hjælper vi gerne jeres virksomhed – uanset om det er i mindre eller stort format. Vores vigtigste opgave i forbindelse med hjælp til regnskab er at udvikle jeres virksomhed, så I får mere tid og overskud til det, I er specialister i.

Det skal kunne betale sig at have en revisor, og derfor får I hos Skattespecialisten:

  • Frigivet mere tid og overskud
  • Styr på og overblik over økonomien
  • Lokal revisor med forståelse for jeres virksomhed
  • Personlig og professionel service
Responsive Two Column Layout

Hvorfor vælge SKATTESPECIALISTEN?

Billede

En dygtig revisor kan bidrage med vækst

Tænk på en revisor som en investering i din virksomheds fremtid. Du kan nemlig øge din virksomheds præstation markant i det lange løb med en dygtig revisor i dit bagland.
Billede

En dygtig revisor kan se det du ikke selv kan se

En revisor kan bistå virksomhedsejere med langt flere opgaver end blot revision af årsregnskabet og en krusedulle på den lovpligtige revisorpåtegning.
Billede

En dygtig revisor er din mest værdifulde sparringsparter

Sparring med din revisor kan være en meget lukrativ investering for din virksomhed, da din revisor har samme interesse som dig: en bedre bundlinje.
Billede

En dygtig revisor med mange års erfaring

SKATTESPECIALISTEN er grundlagt af RIKKE LIEBETRAU - virksomheden åbnede for opgaver i 2009 og har siden hjulpet mere end +500 kundeemner.