Personer, der arbejder på bærbar

Et attraktivt tilbud til din enkeltmandsvirksomhed

Optimer din enkeltmandsvirksomheds økonomi med skræddersyede revisortjenester. Uanset om du har behov for omfattende bogføring eller blot revisorassistance, kan vi skræddersy en løsning til dine specifikke behov. Vores erfarne revisorer står klar til at hjælpe dig med at navigere gennem skattekrav, regnskabsanalyser og økonomisk rådgivning. Få et attraktivt tilbud i dag og lad os være din partner i at sikre din virksomheds finansielle succes.

Book et møde
  • Enkeltmandsvirksomhed uden bogføring

    Pakken er perfekt til dig, som kun har brug for udarbejdelse af årsregnskab og indtastning af resultat i selvangivelse til SKAT


    Lille pakke, fra 3.000,-

  • Enkeltmandsvirksomhed med bogføring

    Pakken er perfekt til dig, der har brug for hjælp hele vejen rundt. Dette indebærer udarbejdelse af årsregnskab, indtastning af resultat i selvangivelse til SKAT, bankafstemning, moms/lønsumopgørelse, moms/lønsumindberetning og løbende besvarelse af mindre spørgsmål.


    Stor pakke, fra 7.000,-

Responsive Two Column Layout

Hvorfor vælge SKATTESPECIALISTEN?

Billede

En dygtig revisor kan bidrage med vækst

Tænk på en revisor som en investering i din virksomheds fremtid. Du kan nemlig øge din virksomheds præstation markant i det lange løb med en dygtig revisor i dit bagland.
Billede

En dygtig revisor kan se det du ikke selv kan se

En revisor kan bistå virksomhedsejere med langt flere opgaver end blot revision af årsregnskabet og en krusedulle på den lovpligtige revisorpåtegning.
Billede

En dygtig revisor er din mest værdifulde sparringsparter

Sparring med din revisor kan være en meget lukrativ investering for din virksomhed, da din revisor har samme interesse som dig: en bedre bundlinje.
Billede

En dygtig revisor med mange års erfaring

SKATTESPECIALISTEN er grundlagt af RIKKE LIEBETRAU - virksomheden åbnede for opgaver i 2009 og har siden hjulpet mere end +500 kundeemner.

Book et gratis og uforpligtende møde